Bekijk mijn diensten

Standaard pedicurebehandeling

Nagels worden geknipt en verzorgd en eventuele aandoeningen aan de nagels worden behandeld en besproken.

Eeltlocaties worden weggehaald en verzorgd incl. likdoorns, kloven of anderszins. Er wordt op maat advies gegeven als dat nodig is. De behandeling wordt altijd beëindigd met een korte massage. Uw voeten verlaten geheel verzorgd en met een goed advies de salon.

Neem contact met mij op.


Risicovoeten

De standaard behandeling wordt toegepast, waarbij aandacht wordt besteed aan het betreffende risico aan de voeten. Onder risicovoeten wordt verstaan:de oudere, spastische en verwaarloosde voet, de diabetische en reumatische voet. Deze laatste twee kunnen in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de verzekering of de ketenzorg. Hierbij is een verwijzing van huisarts en/of podotherapeut nodig. Telefonisch kan ik u hier meer uitleg over geven.

Neem contact met mij op.


Schimmeldiagnostiek

Om vast te stellen of we met een schimmel te maken hebben van nagel of huid, kan ik een biopt nemen om in het laboratorium in Nijmegen te laten beoordelen. Voor vergoeding door uw verzekering is goedkeuring van de huisarts nodig. Vaak kan in het voortraject van de behandelingen al worden vastgesteld of een biopt zin heeft. Zie verder onder pagina specialisaties.

Neem contact met mij op.


Nagelbeugels

Convexe nagels oftewel tunnelnagels kunnen veel last geven in de nagelwal, waardoor eelt en of likdoorns ontstaan. Nagelbeugels kunnen dan uitkomst bieden. Door het materiaal waarvan de beugels gemaakt zijn en de juiste plaatsing, worden deze nagels gecorrigeerd, waardoor de druk in de nagelwal afneemt. Het spreekt vanzelf dat eerst beoordeeld word of uw nagels hiervoor geschikt zijn.

Neem contact met mij op.


Ortheses

Een orthese is een hulpmiddel om drukpunten te verminderen of op te heffen. Goed toepasbaar bij likdoorns tussen de tenen en bij hamertenen.

Neem contact met mij op.


Gel nagel

Op een permanent of tijdelijk beschadigde nagel kan de pedicure een gel nagel zetten. De pedicure beoordeelt of de nagel daarvoor in goede conditie is. U ziet hiernaast een voorbeeld voor en na de behandeling. Gel en acryl worden gebruikt bij meer kwetsbare en schimmelnagels. Gel is buigzamer dan acryl en minder kwetsbaar bij stoten van de teen.

Neem contact met mij op.


Acryl nagel

Op een permanent of tijdelijk beschadigde nagel kan de pedicure een gel nagel zetten. De pedicure beoordeelt of de nagel daarvoor in goede conditie is. U ziet hiernaast een voorbeeld voor en na de behandeling. Gel en acryl worden gebruikt bij meer kwetsbare en schimmelnagels. Acryl is harder dan gel en kan bij stoten van de teen sneller loslaten.

Neem contact met mij op.


Vilttechniek

Dit is een middel om een pijnlijke plek drukvrij te kunnen leggen, met vilt. Dit is echter een tijdelijke oplossing en deze techniek is niet bij iedereen toe te passen. Zo kan wel goed  worden bekeken of er een meer definitieve oplossing bestaat, zoals aangepaste zolen of ortheses of anderszins.

Neem contact met mij op.


Nagels lakken

Op verzoek kunnen de nagels ook gelakt worden. Zowel in uni als in art. Voor nail-art zijn voorbeelden beschikbaar en individuele wensen zijn te bespreken.

Neem contact met mij op.


Clean & Green schoenreiniger

Bij iedere pedicure behandeling kunnen uw schoenen bacterie- en schimmelvrij gemaakt worden d.m.v. de Clean and Green UV-OZON schoenreiniger!

De ideale oplossing bij dagelijks gebruik tegen zweetvoetgeuren, schimmelnagels en voetschimmel. Met deze UV-OZON schoenreiniger
-drogerset worden binnen 10 minuten uw schoenen weer bacterie- en schimmelvrij en dus ook reukvrij! Na deze 10 minuten worden de schoenen lekker verwarmt.

Neem contact met mij op.